Luca Beumer (17) zat met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes.
Volledig scherm
PREMIUM
Luca Beumer (17) zat met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes. © eigen foto

Sprintend voelt Luca (17) het mes zijn rug raken: ‘Hij riep dat hij Nederlanders haat’

Hij heeft rode wonden op zijn rug en door het vallen beschadigde polsen en knieën, maar het had veel slechter kunnen aflopen voor Luca Beumer (17). Dinsdagavond zat hij met zijn vriendin op een bankje in Hoonhorst, toen hij werd aangevallen en achtervolgd door een jongen met een mes. ,,We hadden geen ruzie, er was helemaal niks aan de hand.”

  1. ‘Superopa’ trakteerde buurtkids op Mac in ruil voor huiveringwekkende seks: ‘Hap, hap, hap’
    PREMIUM

    ‘Superopa’ trakteerde buurtkids op Mac in ruil voor huivering­wek­ken­de seks: ‘Hap, hap, hap’

    Snoep, zakgeld, alcohol, videospelletjes, nerfpistolen, sigaretten, Pokémonkaarten en bezoekjes aan de McDonald’s. De 70-jarige Cees de J. overlaadde een groep buurtkinderen in Alblasserdam jarenlang met allerlei cadeaus. Een ‘superopa’, zoals de moeder van twee broertjes hem omschreef. Maar achter de deur van zijn flatwoning vonden tegelijkertijd de meest huiveringwekkende seksuele handelingen plaats met kinderen van 6 tot en met 14 jaar.