Via de achteringang van het pand links konden ouders 'hulp' krijgen bij het aanvragen van een vergoeding voor het leed van de toeslagenaffaire.
Volledig scherm
PREMIUM
Via de achteringang van het pand links konden ouders 'hulp' krijgen bij het aanvragen van een vergoeding voor het leed van de toeslagenaffaire. © Frank Jansen

Schimmige bureautjes die profiteren van gedupeerden Toeslagenaffaire aangepakt door Tweede Kamer

De VVD wil opheldering van de staatssecretaris van Financiën over de praktijken van schimmige tussenpersonen, die een slaatje proberen te slaan uit het leed van toeslagenouders. Ook willen de liberalen, die deze praktijken onacceptabel vinden, weten wat de staatssecretaris hier aan gaat doen. 

  1. Samir zat maanden vast, nu wast hij de auto van Wendy van Dijk: 'Dacht dat ik stoer was’
    PREMIUM

    Samir zat maanden vast, nu wast hij de auto van Wendy van Dijk: 'Dacht dat ik stoer was’

    Hij zat in de gevangenis met de grootste criminelen van het land, brak in bij meerdere huizen en kreeg na tweeënhalf jaar achter de tralies direct van zijn ‘vrienden’ de vraag of hij wéér 20.000 euro uit een woning wilde halen. Deze lokroep wist Samir Rahbi (30) te weerstaan en belandde door de steun van zijn familie op het rechte pad. ,,Het snelle geld lijkt verleidelijk, maar het brengt alleen maar ellende.”