Een intensive care arts behandelt een coronapatiënt die op een ic-bed ligt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht.
Volledig scherm
Een intensive care arts behandelt een coronapatiënt die op een ic-bed ligt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

RIVM: 33 nieuwe sterfgevallen, 14 ziekenhuisopnames gemeld

De afgelopen 24 uur zijn 33 nieuwe sterfgevallen gemeld van mensen die besmet waren met het coronavirus. In totaal vallen in ons land nu 5748 coronadoden te betreuren. Het aantal ziekenhuisopnames steeg met 14. Daarmee zijn in totaal 11.627 coronapatiënten opgenomen (geweest), meldt het RIVM.

  1. TERUGLEZEN | ‘Chemisch toilet vliegt kampeerwinkels uit’, Geen nieuwe besmettingen op school Eygelshoven
    Play
    Coronavirus

    TERUGLEZEN | ‘Chemisch toilet vliegt kampeerwin­kels uit’, Geen nieuwe besmettin­gen op school Eygelsho­ven

    De afgelopen 24 uur zijn er in Nederland 23 nieuwe meldingen binnengekomen van patiënten die zijn overleden aan het coronavirus, tien mensen zijn in het ziekenhuis opgenomen. Spanje opent vanaf begin juli (onder voorwaarden) de deuren voor buitenlandse toeristen en het horecaprotocol dat vanaf 1 juni in ons land gaat gelden, is aangepast: het is toch toegestaan voor twee mensen, of een huishouden met meer personen, om binnen 1,5 meter van elkaar te zitten. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws. Het liveblog van de afgelopen dagen lees je hier terug.