Brunopress
Volledig scherm
PREMIUM
© Brunopress

Radiozender Arrow Bluesbox weigert Johan Derksen te laten vallen: ‘Dit is één grote farce’

steun voor derksenDe bijna overal ontslagen Johan Derksen (73) verdwijnt hoogstwaarschijnlijk niet volledig van het publieke toneel. Bij de online-radiozender Arrow Bluesbox Radio mag de door velen verguisde analist driemaal per week zijn radioshow blijven presenteren, zo laat eigenaar Adrian Ossendrijver aan deze site weten. ,,Mensen als Johan Derksen moeten we blijven koesteren.”

4 reacties

 • WM steenhoven

  11 maanden geleden
  laat mensen in hun waarde als je hem niet wil zien of horen moet je niet naar zijn programma kijken of luisteren
 • J Oostvogels

  11 maanden geleden
  Ik steun Johan Derksen hij heeft voorafgaand aangegeven dat ie zijn verhaal afkeurd van zijn actie wel of niet gedaan heeft. Men moet zich goed naar zichzelf kijken voor je een mening geeft op een uitspraak . Iedereen is jong geweest de meeste niet met een kaars 🕯️ maar als je nu iemand aanraakt wordt dat al ongewenst gedrag beschouwd. VI moet gewoon weer terug op de TV met Johan Derksen.
 • cees Schouw

  11 maanden geleden
  Wat hij bloot wou leggen is hem overkomen hij bekende geen verkrachting hij heeft geen gezegt na een vraag we hebben hem in gestopt maar waarin
 • Rene Valentijn

  11 maanden geleden
  Heel goed iedereen die Johan Derksen laat vallen zou geboycot moeten werden. Dit zijn onbetrouwbare bedrijven met iemand aan de leiding die hoogst waarschijnlijk nog ergere dingen op hun geweten hebben.