De Heide in Heerenveen.
Volledig scherm
De Heide in Heerenveen. © Archief

Politie ontvangt vier tips over zedendelict meisje (7) in recreatiegebied De Heide in Heerenveen

De politie heeft in het onderzoek naar een zedendelict op recreatiegebied “De Heide” in Heerenveen inmiddels vier tips ontvangen. De tips hebben nog niet tot aan aanhouding geleid, maar worden wel meegenomen in het onderzoek. Dat meldt de politie. 

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Advocaat beschuldigt Inez Weski van doorspelen informatie uit EBI, onder druk van Ridouan Taghi

  Advocaat beschul­digt Inez Weski van doorspelen informatie uit EBI, onder druk van Ridouan Taghi

  De nieuwe advocaat van Youssef Taghi, neef en ex-advocaat van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi, zegt dat diens advocaat Inez Weski berichten uit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught heeft gesmokkeld onder druk van haar cliënt Ridouan. ,,Het lijkt erop dat ook zij niet bestand is tegen de enorme druk die uitgaat van deze man." Weski noemt de beschuldiging ‘onjuist, onterecht suggestief en zeer laakbaar’.