De politie bevraagt passanten vlakbij de camping in de gemeente Hardenberg of ze een verdachte man hebben gezien. Aanleiding is een mogelijke zedenzaak.
Volledig scherm
De politie bevraagt passanten vlakbij de camping in de gemeente Hardenberg of ze een verdachte man hebben gezien. Aanleiding is een mogelijke zedenzaak. © 112Hardenberg

Politie krijgt vier tips binnen over zedendelict op Overijsselse camping

Bij de politie zijn vier tips binnengekomen over de zedenzaak bij Kampeerdorp de Zandstuve in het dorp Rheeze. Opsporing Verzocht besteedde gisteravond aandacht aan de zaak. In april was er ook al een zedenincident in het toiletgebouw van hetzelfde kampeerdorp. De politie houdt er rekening mee dat het om dezelfde dader gaat.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.