Rutger van Hulst raakte zijn ouders kwijt en maakt er nu een film over. Met crowdfunding had hij het geld binnen een week binnen. Het hele dorp rouwde om zijn op een boot omgekomen ouders.
Volledig scherm
PREMIUM
Rutger van Hulst raakte zijn ouders kwijt en maakt er nu een film over. Met crowdfunding had hij het geld binnen een week binnen. Het hele dorp rouwde om zijn op een boot omgekomen ouders. © Frank de Roo

Ouders van Rutger (21) en Finette (17) gingen op vakantie, maar kwamen nooit meer thuis

Politie aan de deur: ‘Jullie ouders zijn op vakantie overleden.’ Het leven van Rutger van Hulst (21) en zusje Finette (17) stond vorig jaar april op zijn kop na dat slechte nieuws. ,,Als zoiets gebeurt, voel je je opeens onwijs alleen.”

  1. Zwaargewonde wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje
    PREMIUM

    Zwaargewon­de wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje

    Een jonge wielrenner (14) uit Apeldoorn wordt in coma gehouden nadat hij woensdagavond zwaargewond raakte bij een ongeluk met een tractor. ,,Hij fietste samen met een groep andere renners onder begeleiding van zijn vader, die ook trainer is bij onze wielervereniging”, vertelt Nico van Zanten, voorzitter van club De Adelaar. De jongen is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.
    Voorst, Apeldoorn