Ondernemer Gertjan Ardesch ligt al jaren in de clinch met de gemeente Enschede. Ondanks adviezen houdt de gemeente voet bij stuk. Geld is nu op. Gertjan leeft vanuit zijn auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemer Gertjan Ardesch ligt al jaren in de clinch met de gemeente Enschede. Ondanks adviezen houdt de gemeente voet bij stuk. Geld is nu op. Gertjan leeft vanuit zijn auto. © Annina Romita

Ondernemer ‘wint’ slepend conflict met gemeente, maar leeft nu vanuit zijn auto

Zijn auto annex kantoor is nog zo’n beetje zijn enige bezit. Ondernemer Gertjan Ardesch (57) dreigt alles kwijt te raken door een geschil met de gemeente Enschede, ondanks dat hij door de rechtbank in het gelijk is gesteld. Hoe heeft het zover kunnen komen?

  1. ‘Kapotte koelkast vol Janssen-vaccins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’

    ‘Kapotte koelkast vol Jans­sen-vac­cins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’

    De beslissing om jongeren te laten ‘Dansen met Janssen’ is niet tot stand gekomen dankzij OMT-adviezen, zoals demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge doet geloven, stelt tv-programma Propaganda (KRO-NCRV). Vaccins zouden zijn vrijgegeven door een defecte koeling. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkent de kapotte koelkast. ,,Maar dat staat volledig los van het advies.”