Eind 2018 houdt de politie een grote actie tegen leden van motorclub Caloh Wagoh. Inmiddels zijn er op 40 plaatsen invallen geweest en zijn er meer dan 700 telefoons, usb-sticks en harde schijven in beslag genomen.
Volledig scherm
Eind 2018 houdt de politie een grote actie tegen leden van motorclub Caloh Wagoh. Inmiddels zijn er op 40 plaatsen invallen geweest en zijn er meer dan 700 telefoons, usb-sticks en harde schijven in beslag genomen. © Politie

OM: Leden Caloh Wagoh spraken over moorden alsof het ging om Brabantse worstenbroodjes

Motorclub Caloh Wagoh beschikte over drie moordcommando’s. Mede-oprichter van de club, Delano R., stuurde de commando’s aan en nam opdrachten aan van onder meer de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi. Hij betaalde het beste. Ook lid van de club en ‘raadgever’ Greg R. speelde moordopdrachten door, die waren vooral afkomstig van Turkse criminelen.

  1. Meer verdenkingen tegen motorclub Caloh Wagoh: zes moordplannen toegevoegd

    Meer verdenkin­gen tegen motorclub Caloh Wagoh: zes moordplan­nen toegevoegd

    De toch al indrukwekkende lijst met verdenkingen tegen leden van de omstreden motorclub Caloh Wagoh is opnieuw uitgebreid. Verschillende leden worden verdacht van het beramen van moorden op zes Amsterdamse criminelen, bevestigen diverse bronnen na berichtgeving van Het Parool. De opdrachten voor een aantal liquidaties van deze motorclub zouden zijn gegeven door Ridouan Taghi, zo heeft kroongetuige Tony de G. verklaard.