Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Nynke: Onze dochter van drie wil niet zindelijk worden

Lekker MakkelijkNynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. Nynke probeert haar 3-jarige dochter zindelijk te maken, maar die ziet daar het nut niet zo van in. Behalve dan dat er stickers te verdienen zijn.

Opvoedtechnisch gaande zaken goed in huize De Jong. Mijn zoon (1) heeft leren aaien, en slaat je dus niet meer in het gezicht wanneer hij zijn affectie wil tonen. Mijn dochter (3) oefent haar voetbalskills in de achtertuin, zodat ze volgend jaar op voetbal mag.

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.