De ingezakte tribune van het uitvak, net na de derby NEC- Vitesse
Volledig scherm
PREMIUM
De ingezakte tribune van het uitvak, net na de derby NEC- Vitesse © Eigen foto

NEC opgelucht dat vallende Vitessefans niet gewond zijn geraakt: ‘Het had erger kunnen aflopen

NIJMEGEN - Stadion De Goffert ondergaat maandag een volledige inspectie. Dat stelt Theo van Benthum, de stadionmanager van NEC. Bij de Nijmeegse voetbalclub wordt geschrokken gereageerd op het instorten van het uitvak met feestende Vitessefans.

 1. Wilde achtervolging eindigt in huiskamer waar Michiel met zijn gezin het WK zat te kijken: ‘Arrestatie geslaagd, maar mijn huis is kapot’
  PREMIUM

  Wilde achtervol­ging eindigt in huiskamer waar Michiel met zijn gezin het WK zat te kijken: ‘Arrestatie geslaagd, maar mijn huis is kapot’

  ALMELO - De schrik is groot en de ravage enorm, aan de Reggestraat in Almelo. Maar er is ook opluchting in huize Alves de Vries. Want vader, moeder en kinderen zijn er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Een Ford Focus boorde zich zondag na een wilde politieachtervolging in de erker van hun huis. Kort nadat vader Michiel (47) daar bezig was met schilderwerk. „Dit had ook heel anders kunnen aflopen.”
 2. Docente jeugdinrichting Lelystad betast en mishandeld, verdachte komt uit 'zedengroep’
  PREMIUM

  Docente jeugdin­rich­ting Lelystad betast en mishandeld, verdachte komt uit 'zedengroep’

  Een docente die lesgeeft binnen de muren van de jeugdinrichting (JJI) in Lelystad is deze week het slachtoffer geworden van een zeden- en geweldsmisdrijf. Ze werd betast en mishandeld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Een zegsman van de Dienst Justitiële Inrichtingen wil alleen bevestigen dat er een incident is geweest, waarbij één van de jongeren in de fout is gegaan. ,,Verschrikkelijk dat dit is gebeurd.”