Volledig scherm
En het is de week van het amateurvoetbal. Verslaggever AD sport en Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20, over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt. © videostill

Morgen in de Ochtend Show to go: Prinsjesdag en een ode aan het amateurvoetbal

Maandag 16 september zijn Arno Tax, Leandro Lopes en Rob Verboom te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en Manuel Venderbosch en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.

Dinsdag is het weer zover: Prinsjesdag! Een dag waarop politiek Den Haag en onze royals in de spotlights staan. We praten er over met oranjefan Arno Tax.

Vrijwilligers van Stichting ‘Duik de Noordzee Schoon’ hebben tijdens een duikexpeditie zo’n 2500 kilo afval geborgen. Rob Verboom vertelt welke bizarre dingen ze allemaal op de zeebodem hebben aangetroffen.

En het is de week van het amateurvoetbal. Leandro Lopes, voorzitter van Spartaan’20, en Sjoerd Mossou, verslaggever AD Sport, vertellen over wat het amateurvoetbal in Nederland zo magisch maakt.

Volg De Ochtend Show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Hoe een fotograaf bij een gratis bruiloft in Hardenberg werd weggestuurd: ‘Je kunt dit nooit meer over doen’
    PREMIUM

    Hoe een fotograaf bij een gratis bruiloft in Hardenberg werd wegge­stuurd: ‘Je kunt dit nooit meer over doen’

    De mooiste dag van hun leven kreeg een nare bijsmaak voor een bruidspaar uit Hardenberg. Tijdens de - gratis - huwelijksceremonie wilde fotografe Kim Stellingwerf (44) de mooiste momenten vastleggen. Die ene traan, die op het moment suprême over een wang glijdt, wilde ze vangen met haar camera. Maar in plaats daarvan werd ze op de gang gezet. Want 'dat zijn nou eenmaal de regels'. Discriminatie, vindt de woedende fotografe.