Hoog tijd om de boel te ontdooien.
Volledig scherm
Hoog tijd om de boel te ontdooien. © Shutterstock

Moet jouw vriezer ook nodig worden ontdooid? Vandaag is de beste dag

Broodkruimels, dikke klompen wit ijs, een arsenaal aan losse frituurwaren en een Magnum-ijsje uit 2016. Grote kans dat dit alles ook in jouw vriezer rondzwerft. Hoog tijd dus om de boel eens goed uit te mesten. En wat is een beter moment dan vandaag, nu het buiten één grote vriezer is? 

 1. Advocaat: Rai Vloet blijft echt niet in Rusland, die zal zijn straf gewoon ondergaan

  Advocaat: Rai Vloet blijft echt niet in Rusland, die zal zijn straf gewoon ondergaan

  Voetballer Rai Vloet zal de straf die hij vermoedelijk gaat krijgen voor het doodrijden van een kind van 4 jaar, gewoon ondergaan. ,,Ik heb geen enkele aanwijzing dat dat niet zo is”, zegt zijn advocaat Erik Thomas, die hem maandag bijstond in de rechtbank Haarlem, waar Vloet 3,5 jaar cel hoorde eisen. Maar wat bedoelde Thomas met de opmerking dat de in Rusland voetballende Vloet zich ‘te zijner tijd’ zal melden voor het uitzitten van zijn straf?
 2. Maria (22) kwam nooit meer thuis na fietstocht: ‘Gevoel overheerste dat we haar niet terug zouden zien’
  PREMIUM
  250.000 euro beloning

  Maria (22) kwam nooit meer thuis na fietstocht: ‘Gevoel over­heerste dat we haar niet terug zouden zien’

  Op een mooie augustusmiddag fietste ze weg en kwam ze nooit meer thuis: de 22-jarige Maria van der Zanden uit Putten. Bijna dertig jaar na haar vermissing looft de Peter R. de Vries Foundation een beloning van 250.000 euro uit voor de tip die leidt naar haar vindplaats. ,,We hopen dat iemand zijn geweten laat spreken. Dit is het moment om naar voren te stappen, Maria moet thuiskomen, bij haar vader.”
  Putten