Medewerkers van de LPD bij de afgeschermde woning. Voor de derde opeenvolgende dag wordt er forensisch onderzoek gedaan in Jan Vermeerstraat in Haaksbergen.
Volledig scherm
Medewerkers van de LPD bij de afgeschermde woning. Voor de derde opeenvolgende dag wordt er forensisch onderzoek gedaan in Jan Vermeerstraat in Haaksbergen. © Dolf Ruesink

Moeder (30) van overleden baby Haaksbergen aangehouden

Een 30-jarige vrouw uit Haaksbergen is vanochtend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van haar pasgeboren baby. Sinds eerste paasdag doet de politie al onderzoek bij het huis van de ouders in Haaksbergen.

  1. De moordenaar van Els Borst blijft nog minimaal twee jaar in tbs: ‘Behandeling nog lang niet klaar’
    Met video

    De moordenaar van Els Borst blijft nog minimaal twee jaar in tbs: ‘Behande­ling nog lang niet klaar’

    Dat zielige hoopje mens dat totale onzin zat uit te kramen. Toen Bart van U., moordenaar van oud-minister Els Borst en zijn eigen zus Loïs, ooit voor het eerst voor de rechter verscheen, leek hij totaal de weg kwijt, ontoerekeningsvatbaar. Toch kreeg hij uiteindelijk acht jaar cel en tbs. In dat laatste regime zit hij nu twee jaar en moest de rechter vandaag besluiten of daar minimaal twee jaar bij zou komen. De rechtbank besloot daar net toe: ‘De behandeling is nog lang niet klaar'.