ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Meisje neergestoken bij school waar 'dodenlijsten’ circuleerden

In de buurt van een middelbare school in Amsterdam-Zuidoost is vanmiddag een meisje neergestoken. Niet bekend is of het om een leerlinge van de vmbo-school gaat. De steekpartij was op het Dubbelink, bij het Bindelmeer College.

 1. LIVE | Brusselse jongeren vieren einde lockdown, politie zet waterkanon in
  Coronavirus

  LIVE | Brusselse jongeren vieren einde lockdown, politie zet waterkanon in

  Na sluitingstijd van de terrassen in Brussel zijn veel mensen op straat blijven hangen. Op het Flageyplein had zich een feestende menigte van een paar duizend jongeren verzameld. Ze hadden zelf luidsprekers meegebracht en er werd gedanst en gedronken, waarbij niemand zich nog aan een veilige afstand hield of een mondkapje droeg. En op Curaçao worden de maatregelen versoepeld, maar geldt op Moederdag nog wel een rijverbod. Dit liveblog is gesloten. Het nieuwe liveblog lees hier.
 1. LIVE | Reizen naar Bonaire kan over week; voorlopig geen coronasteun voor Sint Maarten
  Coronavirus

  LIVE | Reizen naar Bonaire kan over week; voorlopig geen coronas­teun voor Sint Maarten

  Vanaf 19 mei is reizen naar Bonaire weer mogelijk. Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving hierover. Vanaf 15 mei zal voor andere afzonderlijke landen weer een reisadvies worden gegeven door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sint Maarten loopt voorlopig 18 miljoen euro aan steun mis. Dit schrijft demissionair staatssecretaris Raymond Knops (Koninkrijksrelaties) in een brief aan de minister-president Silveria Jacobs. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Hier lees je onze vorige berichten terug.
 1. Ernst Kuipers ziet dat dalende trend in ziekenhuisopnames doorzet
  Play

  Ernst Kuipers ziet dat dalende trend in ziekenhuis­op­na­mes doorzet

 2. Studenten Rockacademie maken lied voor zorgpersoneel Catharina Ziekenhuis
  Play

  Studenten Rockacade­mie maken lied voor zorgperso­neel Catharina Ziekenhuis