Henrie Wolbrink (rechts met vlag) liep zaterdag mee in de Pride Walk in Amsterdam. Deze foto plaatste hij op zijn Facebookpagina. Een medewerker van Slachtofferhulp Nederland noemde de foto provocerend.
Volledig scherm
PREMIUM
Henrie Wolbrink (rechts met vlag) liep zaterdag mee in de Pride Walk in Amsterdam. Deze foto plaatste hij op zijn Facebookpagina. Een medewerker van Slachtofferhulp Nederland noemde de foto provocerend. © Eigen foto

Medewerker Slachtofferhulp: ‘Arnhemse homo provoceert met foto van Pride Walk’

Henrie Wolbrink uit Arnhem is geschokt. Een medewerker van Slachtofferhulp Nederland, waarmee hij contact had omdat hij slachtoffer was geworden van homohaat, verweet Wolbrink dat hij provoceerde met een foto op Facebook van de Pride Walk. ,,Ik ben echt in alle staten. Zaterdag was ik nog zo trots dat ik mee liep en dan krijg ik nu dit te horen.” Slachtofferhulp Nederland is zich rot geschrokken van de kwestie.

0 reacties

 1. Vrouwen woest over obsessieve voortplantingsdrift van spermadonor Jonathan: 'Hij laat zich niet tegenhouden’
  PREMIUM
  kort geding

  Vrouwen woest over obsessieve voortplan­tings­drift van spermado­nor Jonathan: 'Hij laat zich niet tegenhou­den’

  De 41-jarige spermadonor Jonathan M. staat volgende maand voor de rechter in een unieke zaak. De Hagenaar is aangeklaagd voor het misleiden van honderden vrouwen wereldwijd en het verwekken van mogelijk 550 donorkinderen. Een slachtoffer en stichting Donorkind eisen dat hem verboden wordt nog zaad te doneren. Portret van een man met een obsessieve voortplantingsdrift.
  Den Haag