Nederlandse koningin Máxima en de dochter van de Amerikaanse president, Ivanka Trump, ontmoetten elkaar vandaag bij de W20 in Berlijn.
Volledig scherm
Nederlandse koningin Máxima en de dochter van de Amerikaanse president, Ivanka Trump, ontmoetten elkaar vandaag bij de W20 in Berlijn. © Getty Images

Máxima en Ivanka praten samen over vrouwenrechten

De Nederlandse koningin Máxima (45) sprak vandaag met Ivanka Trump (35), dochter van de Amerikaanse president Trump, op de Women20 Summit van de G20 in Berlijn. Behalve Máxima en Ivanka, praten de Duitse Bondskanselier Angela Merkel (62) en Christine Lagarde (61), directeur van het IMF, mee over vrouwelijk ondernemerschap.

  1. Twitter sluit account Pakistaan die prijs zet op hoofd Geert Wilders: ‘Na Rushdie is hij de volgende’

    Twitter sluit account Pakistaan die prijs zet op hoofd Geert Wilders: ‘Na Rushdie is hij de volgende’

    Na de aanval op Salman Rushdie richten enkele Pakistanen opnieuw bedreigingen aan het adres van PVV-leider Geert Wilders. Zij willen dat de fractievoorzitter het volgende slachtoffer wordt, vanwege zijn uitlatingen over moslims. Op Twitter werd vanmorgen het account gesloten van een Pakistaan die zich uitliet voor iemand van de grote politieke partij Pakistan Muslim League, nadat hij in een veel gedeelde tweet 20 miljoen dollar op het hoofd van Wilders zette.