Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Free Images

Man masseerde vriendinnetje (11) van zoon: ‘Als ouders overstuur zijn, ben ik misschien te ver gegaan’

LUNTEREN – Hij was al eerder veroordeeld voor misbruik van drie kinderen toen hij op vakantie in omgeving Cuijk het 11-jarige vriendinnetje van zijn zoon ging masseren. Zij droeg daarbij de ene keer alleen een onderbroekje en was de andere keer helemaal bloot.

 1. Donderdag al eerste stakingen in treinverkeer noorden en oosten, mogelijk grotere impact

  Donderdag al eerste stakingen in treinver­keer noorden en oosten, mogelijk grotere impact

  Een deel van de medewerkers in het streekvervoer gaat donderdag al staken. Volgens vakbond VVMC treffen de nieuwe acties het regionale spoorvervoer van Arriva in het oosten en noorden van Nederland. Het personeel dat werkt vanuit Leeuwarden, Emmen, Mariënberg en Zwolle legt het werk neer, zegt de VVMC. Het is mogelijk dat deze staking ook invloed heeft op het overige vervoer in de noordelijke en oostelijke provincies.
 2. Slachtoffer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietopman: ‘Een vooropgezet plan’
  vakbond ACP

  Slachtof­fer bemoeide zich met onderzoek naar wangedrag politietop­man: ‘Een vooropge­zet plan’

  Eén van de vrouwen die voormalig ACP-voorzitter Gerrit van de Kamp heeft beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft zich actief met het verloop van het onderzoek bemoeid. Het gaat om de huidige vrouwelijke directeur van de politiebond, staat in een rapport van een externe commissie, in handen van deze site. Hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries stelt dat de onafhankelijkheid van het onderzoek op het spel staat.