Een 40-jarige man uit Zwolle drijft zijn buurt tot wanhoop door twee keer per week in de nacht urenlang te stofzuigen in zijn appartement aan de Oldermannenlaan. De gele stofzuiger is niet van de man.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 40-jarige man uit Zwolle drijft zijn buurt tot wanhoop door twee keer per week in de nacht urenlang te stofzuigen in zijn appartement aan de Oldermannenlaan. De gele stofzuiger is niet van de man. © Frans Paalman

Man gaat ’s nachts stofzuigen en drijft buren tot wanhoop: ‘Kunnen niets anders dan ontruimen’

Twee keer per week in de nacht urenlang stofzuigen: daarmee drijft een een 40-jarige man uit Zwolle zijn buren in een appartementencomplex in Zwolle tot wanhoop. De politie forceerde vorig jaar zijn deur na gemelde stofzuigeroverlast. Woningcorporatie SWZ wil hem uit zijn huis hebben. ,,Ik word gediscrimineerd.”

  1. ‘Y.M.P’ ontdekte passie in de gevangenis en is nu succesvol kunstenaar
    PREMIUM

    ‘Y.M.P’ ontdekte passie in de gevangenis en is nu succesvol kunstenaar

    De 34-jarige Mich Simon (bekend onder de naam Y.M.P.) kwam tien jaar geleden vrij uit de gevangenis, na een verleden te hebben gehad in de criminaliteit. Inmiddels heeft Y.M.P de afgelopen jaren enorm in zichzelf geïnvesteerd en is hij zijn dromen achterna gegaan. Dit heeft geleid tot een groot succes. In een LinkedIn-bericht deelde hij zijn verhaal. ,,Als ik mijn periode in de gevangenis niet meegemaakt zou hebben, zou ik niet staan waar ik nu sta.”