Volledig scherm
Het station in Deventer, waar een man vanmiddag zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalde en zichzelf in het openbaar bevredigde. © archief

Man bevredigt zich voor ogen publiek bij station Deventer

De Deventer politie heeft vanavond voor het NS-station een man aangehouden, die zich voor de ogen van passanten bevredigde. Ook een moeder en kindje hebben de schennispleging zien gebeuren.

Dat blijkt uit informatie van de politie op Facebook, die meldt dat de moeder met het kind wegfietste. 

De man haalde zijn geslachtsdeel uit zijn broek en bevredigde zichzelf voor de ogen van diverse mensen. Een getuige belde de politie, waarop agenten de man konden aanhouden.

De politie roept de moeder, of mensen die weten wie dit is geweest, op contact te zoeken met de politie. Via Facebook (privebericht) of telefonisch: 0900-8844.

  1. Wegverkeer veroorzaakt 17 procent CO2-uitstoot

    Wegverkeer veroor­zaakt 17 procent CO2-uit­stoot

    Het wegverkeer heeft vorig jaar 17 procent van de emissie van kooldioxide (CO2) in Nederland veroorzaakt. Kooldioxide is een broeikasgas dat ontstaat bij de verbranding van de koolstof in brandstoffen. De totale CO2-uitstoot van het wegverkeer lag vorig jaar 2 procent hoger dan in 2017. Vergeleken met bijvoorbeeld 1990 is de uitstoot met ruim 28 procent toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek over het wegverkeer in 2018.