LIVE | Weekgemiddelde coronagevallen verder gedaald, Rusland meldt recordaantal doden

CoronavirusAfgelopen etmaal zijn er 2614 positieve coronatesten geregistreerd bij het RIVM. Dat zijn er ruim zevenhonderd minder dan vorige week. Het gemiddelde niveau over de afgelopen zeven dagen is hiermee ook weer verder gedaald. Rusland meldt een recordaantal nieuwe coronadoden sinds het begin van de pandemie 1,5 jaar geleden. Dit coronablog is afgesloten, het laatste nieuws tref je hier.

2 reacties

 • J van Nieuwenhuijzen

  1 maand geleden
  Geen enkel probleem mee als mensen niet gevaccineerd willen worden, maar dan ook niet alsnog op de IC willen liggen als het toch anders blijkt te zijn als verwacht. Keuzes hebben nu eenmaal gevolgen. Maar ik vermoed dat de visie dan 180 gr draait.
 • Peter van Dijk

  2 maanden geleden
  Minder zogenaamde besmettingen, maar wel een toename aan patiënten op de IC, nu de vaccinatiecampagne op stoom is gekomen. Een beetje raar, want vorig jaar zomer was er geen vaccin en lagen de IC's leeg. Zouden de vaccinaties de varianten vormen, of de mensen met klachten ? Is er 1 arts die het immuunsysteem heeft genoemd en de nadruk op gezond eten met groenten en fruit, bewegen, goed rusten. Een goed immuunsysteem kan alles aan. Daar heb ik geen genetische mRNA technologie voor nodig.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.