LIVE | Weekgemiddelde coronagevallen verder gedaald, Rusland meldt recordaantal doden

CoronavirusAfgelopen etmaal zijn er 2614 positieve coronatesten geregistreerd bij het RIVM. Dat zijn er ruim zevenhonderd minder dan vorige week. Het gemiddelde niveau over de afgelopen zeven dagen is hiermee ook weer verder gedaald. Rusland meldt een recordaantal nieuwe coronadoden sinds het begin van de pandemie 1,5 jaar geleden. Dit coronablog is afgesloten, het laatste nieuws tref je hier.

2 reacties

 • J van Nieuwenhuijzen

  2 maanden geleden
  Geen enkel probleem mee als mensen niet gevaccineerd willen worden, maar dan ook niet alsnog op de IC willen liggen als het toch anders blijkt te zijn als verwacht. Keuzes hebben nu eenmaal gevolgen. Maar ik vermoed dat de visie dan 180 gr draait.
 • Peter van Dijk

  2 maanden geleden
  Minder zogenaamde besmettingen, maar wel een toename aan patiënten op de IC, nu de vaccinatiecampagne op stoom is gekomen. Een beetje raar, want vorig jaar zomer was er geen vaccin en lagen de IC's leeg. Zouden de vaccinaties de varianten vormen, of de mensen met klachten ? Is er 1 arts die het immuunsysteem heeft genoemd en de nadruk op gezond eten met groenten en fruit, bewegen, goed rusten. Een goed immuunsysteem kan alles aan. Daar heb ik geen genetische mRNA technologie voor nodig.
 1. LIVE | Utrechts restaurant sluit zonder tussenkomst politie, Biden krijgt boosterprik
  Coronavirus

  LIVE | Utrechts restaurant sluit zonder tussen­komst politie, Biden krijgt booster­prik

  De invoering van het coronatoegangsbewijs heeft bij bioscopen en filmtheaters in Nederland in het eerste weekend geleid tot een terugloop in het aantal bezoekers. Het ministerie van VWS denkt niet dat extra maatregelen nodig zijn om problemen met de CoronaCheck-app te voorkomen. En op Mallorca mag weer gedanst worden in de club, zij het met mondkapje. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog.