Nathalie Hildesheim.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Hildesheim. © RodneyPhotography

Leverancier over ‘gestolen’ ontwerp: ‘Als ze claims stuurt, moet ze met bewijzen komen’

PotjesrelDe Jumbo voelt zich niet verantwoordelijk voor de potten die de Amersfoortse onderneemster Nathalie Hildesheim in de winkel tegenkwam, en die verdacht veel op haar eigen producten lijken. De supermarktketen verwijst door naar leveranciers. 

 1. Toen Julia (11) hoorde dat ze corona had, kon ze eindelijk weer haar vader (in isolatie) knuffelen
  PREMIUM

  Toen Julia (11) hoorde dat ze corona had, kon ze eindelijk weer haar vader (in isolatie) knuffelen

  Langer dan 15 minuten in contact geweest met iemand met corona: in quarantaine. Naast een klasgenoot gezeten die positief is getest: in quarantaine. En huisgenoot met Covid-19? Hele gezin... hup, in quarantaine. Harde GGD-cijfers ontbreken maar met gemiddeld 22.417 nieuwe besmettingen per dag, moeten naar schatting honderdduizenden mensen binnen zitten. De mini-lockdowns geven stress. ,,Improviseren en het beste ervan maken.”
 2. LIVE | Minister De Jonge geeft toelichting op omicron-variant, horeca en winkels om 17.00 uur dicht
  coronavirus

  LIVE | Minister De Jonge geeft toelich­ting op omi­cron-variant, horeca en winkels om 17.00 uur dicht

  Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) geeft straks een toelichting op de situatie met de nieuwe corona-variant omicron. De in Zuid-Afrika opgedoken variant is nu ook opgedoken in Nederland, Duitsland, Italië , Tsjechië en Groot-Brittannië. En de nieuwe coronamaatregelen zijn vanaf vandaag van kracht. Dat betekent dat horeca en niet-essentiële winkels in ieder geval om 17.00 uur hun deuren moeten sluiten. De laatste ontwikkelingen rond het virus lees je in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.