Jongetje (1) van eerste verdieping flatgebouw gegooid, vader aangehouden

Een jongetje van 1 jaar oud is gisteravond van de eerste verdieping van een flat aan de Fresiastraat in Ridderkerk naar beneden gegooid. De dreumes ademt nog, maar is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de vader van het jongetje aangehouden.

Naar verluidt is het kindje vanaf de galerij-kant van de vier verdiepingen tellende flat naar beneden gegooid. De 41-jarige vader van het jongetje is aangehouden en wordt op dit moment verhoord. Vermoedelijk ging er een ruzie in de woning vooraf aan het incident.

Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij de woning. © MediaTV

Omwonenden hoorden gisteren aan het begin van de avond een vrouw gillen. Een buurman zag vervolgens een man tussen geparkeerde auto's in elkaar zakken. Hij dacht dat hij hulp nodig had, maar bleek eerder in de war of onder invloed te zijn. De ambulance heeft de man overgedragen aan de politie. In het busje begon hij te schreeuwen.

Getuigen melden dat er de laatste tijd vaker een man aan de deur kwam van de woning op de eerste verdieping. Hij wilde naar binnen, maar mocht dat niet van de bewoonster. Of het om dezelfde man gaat, is onduidelijk.

Er kwam veel politie ter plaatse. Buren zijn gevraagd mee naar het bureau te gaan om te getuigen.

Volledig scherm
De politie is een onderzoek gestart. © MediaTV

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in!