Utrechtse advocaat Bernard Tomlow stopt met de advocatuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Utrechtse advocaat Bernard Tomlow stopt met de advocatuur. © Angeliek de Jonge

Jetset-advocaat Tomlow over schorsing: ‘Ik was gekrenkt tot op het bot’

Je kon er de klok op gelijk zetten: was er een Bekende Nederlander verwikkeld in een rechtszaak, dan dook daarachter steevast het markante gezicht van Bernard Tomlow op. Die tijd is voorgoed voorbij. De Utrechtse raadsman, die onlangs een half jaar werd geschorst, heeft een carrièreswitch gemaakt. Sinds vandaag is Tomlow geen advocaat meer.

 1. Woedende reacties op ludiek coronafilmpje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’
  PREMIUM
  VIDEO

  Woedende reacties op ludiek coronafilm­pje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’

  ‘Ik had mijn kind direct van deze school gehaald’, ‘kindermishandeling!’ en ‘grote pedagogische onkunde’. Het Vechtdal College in Hardenberg heeft een stortvloed aan - veelal negatieve - reacties op sociale media over zich heen gekregen na publicatie van een ludiek bedoeld coronafilmpje. Vooral mensen die tegen het mondkapjes-advies lijken te zijn, openen de aanval op de school.
 2. ‘Illegaal feestje’ blijkt opname videoclip: organisatie zit met strop na politie-inval
  PREMIUM

  ‘Illegaal feestje’ blijkt opname videoclip: organisa­tie zit met strop na politie-in­val

  De kosten voor het beëindigen van een ‘illegaal feestje’ vorige week zaterdag in Kampen zijn voor rekening van de organisatie. De gemeente Kampen heeft een zogenoemde ‘last onder bestuursdwang’ opgelegd. De organisatie is het niet eens met de lezing van de gemeente en gaat bezwaar maken. ,,Het was geen feestje, maar een video-opname met figuranten’’, zegt organisator Soraya Soer.