Ingrid Kaptein is haar ring kwijtgeraakt. Deze ring is gemaakt van twee trouwringen, die van haar en die van haar overleden man.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Kaptein is haar ring kwijtgeraakt. Deze ring is gemaakt van twee trouwringen, die van haar en die van haar overleden man. © Saskia Berdenis van Berlekom

Ingrid verloor dierbare ring van haar overleden man: ‘Grond zakte onder mij vandaan’

Wat een rustgevende vakantie naar Egypte moest worden, mondde voor Ingrid Kapteijn-Aalders (51) uit in een nachtmerrie. In het vliegtuig terug naar huis verloor ze haar portemonnee met daarin haar ring die is samengesteld uit haar trouwring en die van haar overleden man. De portemonnee werd teruggevonden. De ring is spoorloos. Ze looft een beloning uit.

  1. Zwaargewonde wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje
    PREMIUM

    Zwaargewon­de wielrenner (14) in coma na ongeluk met tractor op smal weggetje

    Een jonge wielrenner (14) uit Apeldoorn wordt in coma gehouden nadat hij woensdagavond zwaargewond raakte bij een ongeluk met een tractor. ,,Hij fietste samen met een groep andere renners onder begeleiding van zijn vader, die ook trainer is bij onze wielervereniging”, vertelt Nico van Zanten, voorzitter van club De Adelaar. De jongen is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.
    Voorst, Apeldoorn