Cumali A is veroordeeld voor de moord op zijn nicht. De politie ontdekte bij huiszoekingen recent beeld van de man. Hij leeft vermoedelijk onder een valse naam in Turkije. Inzet: Denise Celik, het nichtje dat hij wurgde.
Volledig scherm
PREMIUM
Cumali A is veroordeeld voor de moord op zijn nicht. De politie ontdekte bij huiszoekingen recent beeld van de man. Hij leeft vermoedelijk onder een valse naam in Turkije. Inzet: Denise Celik, het nichtje dat hij wurgde. © Politie Oost-Nederland

Hoe Cumali A. al 17 jaar uit handen van justitie blijft na het ombrengen van zijn nichtje

Cumali A. uit Steenwijk wurgde in 2004 zijn nichtje Denise Celik, vluchtte naar zijn ‘tweede thuis’ Turkije en werd bij verstek in Nederland veroordeeld tot tien jaar cel. Inmenging van het Ministerie van Justitie en Veiligheid ten spijt, is A. nog altijd niet gepakt. Terwijl de politie precies weet waar de veroordeelde is. Hoe kan dat? En hoe leg je dat uit aan Heike Celik, de wanhopige moeder van Denise? ,,Ik hoop dat hij in de hel belandt.”

  1. LIVE | Boris Johnson krijgt boosterprik, heel Europa kleurt roder op coronakaart
    Coronavirus

    LIVE | Boris Johnson krijgt booster­prik, heel Europa kleurt roder op corona­kaart

    De boosterprikcampagnes zijn in heel Europa aan de gang. Zo heeft Boris Johnson, minister president van Groot Brittannië, vandaag zijn extra coronavaccinatie in ontvangst mogen nemen. Boosterprikken zijn hard nodig, want op heel het continent neemt het aantal coronagevallen toe. Vrijwel alle Europese landen kleuren rood of donkerrood, de twee hoogste waarschuwingsniveaus op de kaart die de Europese gezondheidsdienst ECDC elke week maakt. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog. Lees hier ons laatste liveblog terug.