Volledig scherm
PREMIUM
© Ype Driessen/Fotostrips

Het klónk zo leuk, een boek schrijven: ‘Waar ben ik mee bezig?’

Journalist Gijs van der Sanden (33) had altijd romantische ideeën bij het schrijven van een boek. De realiteit bleek weerbarstiger.

Waar ben ik aan begonnen? Dat dacht ik toen ik vorig jaar januari tot aan mijn enkels in de Zuid-Limburgse blubber stond. Ik was zojuist onder een omgewaaide boom doorgekropen die de weg blokkeerde. Tot overmaat van ramp begon het te hagelen en een plek om te schuilen was er midden in het heuvellandschap niet.

 1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na corona-uitbraak op verpleegafdeling

  Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

  Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.
 2. Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?
  TV-SHOW NL NA CORONA

  Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?

  Hebben alleen mensen die gezond leven straks nog recht op levensreddende zorg? En blijven we afstand houden, ook als de crisis voorbij is? Het waren belangrijke vragen die langskwamen in De Toekomst van Nederland, ons leven na corona. De gezamenlijke talkshow van het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland was dinsdagavond twee uur lang te zien op SBS6. Hieronder lees en bekijk je de highlights terug van de uitzending.