Bij dit appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn viel eerder deze maand een 62-jarige man van een balkon op de tweede etage naar beneden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij dit appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn viel eerder deze maand een 62-jarige man van een balkon op de tweede etage naar beneden. © Luciano de Graaf / Armon Veeneman

Hartinfarct tijdens klim naar buurvrouw, man (62) ontwaakt uit coma na flinke val

De 62-jarige Apeldoorner die twee weken terug van een balkon op tweehoog viel, is ontwaakt uit zijn coma. Volgens zwager Gerrit Gorkink is de situatie van de man nu stabiel. Een hartinfarct tijdens het klimmen naar de buurvrouw blijkt de oorzaak van de val. ,,We hadden nooit verwacht dat hij het zou redden. Wonderen bestaan nog.” 

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.