Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Gemeente woedend om ‘Alle Duitsers zijn homo’ tijdens bevrijdingsfeest in discotheek

De gemeente Beek (Limburg) gaat opheldering vragen bij discotheek Mondial waar jonge bezoekers tussen 11 en 15 jaar tijdens een 75 Jaar Bevrijdingsfeest vrijdag ‘Alle Duitsers zijn homo’ meezongen. „Vreselijk, totaal ongepast”, vindt de burgemeester.

De jongeren werden tijdens de Liberty party aangespoord door dj Admin (‘Ik wil jullie horen!’), die daartoe even het bekende feestnummer ‘Seven Nation Army’ draaide. „Vreselijk en totaal ongepast tijdens een herdenking van 75 jaar bevrijding”, reageert burgemeester Christine van Basten-Boddin van Beek, die het feest samen met de provincie Limburg heeft gesubsidieerd.

  1. Vader van afgezonderd gezin Ruinerwold aangehouden
    video

    Vader van afgezon­derd gezin Ruinerwold aangehou­den

    De politie heeft vandaag een tweede verdachte aangehouden in het onderzoek naar het afgezonderde gezin uit Drenthe. Het gaat om de 67-jarige Gerrit-Jan van D. die in de woning werd aangetroffen. De politie heeft aanwijzingen dat de kinderen niet uit vrije wil in de woning verbleven. De vader zou een herseninfarct hebben gehad, maar is volgens de politie wel aanspreekbaar. Over zijn medische situatie doet de politie geen verdere uitspraken.