Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Geldfoutje? Slechte dag voor Dijkhoff, voorgoed trauma voor toeslagslachtoffers

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

Het indrukwekkendste moment tijdens het debat met staatssecretaris Menno Snel van Financiën vond plaats op de publieke tribune. De Kamervoorzitter verzocht het publiek niet te applaudisseren, waarop een gedupeerde antwoordde met: ‘Mijn hele leven is naar de klote.’

Bekijk dat moment hier:

  1. Onderzoek naar baby's die snijwond opliepen bij keizersnede

    Onderzoek naar baby's die snijwond opliepen bij keizersne­de

    Deze krant doet onderzoek naar baby’s die een snijwond opliepen bij een keizersnede. Uit de reacties op de verhalen over geraakte baby's, blijkt namelijk dat dit veel vaker voorkomt dan de statistieken suggereren. Om hiervan een goed beeld te krijgen, is het verzoek om een aantal vragen te beantwoorden. Mochten we de reactie opnemen, dan zullen we voor publicatie contact opnemen. We publiceren pas na uitdrukkelijke toestemming. Vul hier de enquête in.
  2. Extra bewaking gevangenis Vught vanwege toename verdachten zware delicten

    Extra bewaking gevangenis Vught vanwege toename verdachten zware delicten

    Justitie en politie hebben extra veiligheidsmaatregelen genomen rond de gevangenis in Vught. De reden hiervoor is een fikse toename van het aantal verdachten van zware misdrijven dat in Vught is ondergebracht, vooral in de extra beveiligde inrichting (EBI) die deel uitmaakt van het complex. Vanaf vandaag wordt de speciale bewakingseenheid van de politie ingezet, die gebouwen en locaties beveiligt waarvoor een verhoogde dreiging geldt.