Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Fietser gewond na aanrijding in Den Haag, automobilist rijdt door

Een fietser is vanochtend gewond geraakt door een aanrijding met een auto op de Laan van Meerdervoort in Den Haag. De bestuurder van de auto is er na het ongeluk vandoor gegaan. De politie is op zoek naar een bestuurder van de zilvergrijze Mercedes.

Volgens de politie moet de auto schade hebben aan de voorkant. In de bumper zou een gat zitten en een ruitenwisser zou ontbreken. 

De politie heeft al met verschillende getuigen gesproken en vraagt de bestuurder zich te melden.

Politie Den Haag eo on Twitter

Wij zoeken de bestuurder van een zilvergrijze Mercedes die zaterdagochtend 12 oktober rond 5:00 uur betrokken was bij een aanrijding met een fietser. De fietser raakte hierbij gewond. Bel 0900-8844. @POL_TVDH https://t.co/olGZiHmSEr

  1. Onderwijsinspectie neemt rel binnen bestuur Cornelius Haga Lyceum mee in onderzoek

    Onderwijs­in­spec­tie neemt rel binnen bestuur Cornelius Haga Lyceum mee in onderzoek

    De spanningen binnen het bestuur van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum lopen flink op. Gisteren kwamen berichten naar buiten dat de voorzitter van het schoolbestuur de directeur-bestuurder heeft geschorst. Autoritair optreden, pesterijen en intimidatie zouden daaraan ten grondslag liggen. Een aantal docenten zou daarom zijn vertrokken. De Inspectie van het Onderwijs zegt ook ‘signalen’ te hebben ontvangen over een vermeende bestuurscrisis binnen het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum.