Sal Köse met zijn kinderen Nes (links) en Céleste. Inzet: een Instagram-post met roep om hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Sal Köse met zijn kinderen Nes (links) en Céleste. Inzet: een Instagram-post met roep om hulp. © EPA

Familie wanhopig om vermiste Sal (49) in Turkije, vader en broer overleden: ‘Er komt maar geen hulp’

Verdriet. Onzekerheid. Wanhoop. Het zijn gevoelens die deze uren vechten om voorrang bij de familie Köse uit Zutphen. Sal Köse (49), vader van twee kinderen, ligt mogelijk nog levend onder het puin na de aardbeving in Turkije. En dat terwijl de lichamen van zijn broer en vader vanochtend werden gevonden. ‘We bedelen om hulp, maar het komt maar niet.’

 1. ‘Y.M.P’ ontdekte passie in de gevangenis en is nu succesvol kunstenaar
  PREMIUM

  ‘Y.M.P’ ontdekte passie in de gevangenis en is nu succesvol kunstenaar

  De 34-jarige Mich Simon (bekend onder de naam Y.M.P.) kwam tien jaar geleden vrij uit de gevangenis, na een verleden te hebben gehad in de criminaliteit. Inmiddels heeft Y.M.P de afgelopen jaren enorm in zichzelf geïnvesteerd en is hij zijn dromen achterna gegaan. Dit heeft geleid tot een groot succes. In een LinkedIn-bericht deelde hij zijn verhaal. ,,Als ik mijn periode in de gevangenis niet meegemaakt zou hebben, zou ik niet staan waar ik nu sta.”
 2. ‘Partybarones’ (27) mag van oudere zus nog altijd Utrechts kasteel niet in na wild feestje
  PREMIUM

  ‘Partybaro­nes’ (27) mag van oudere zus nog altijd Utrechts kasteel niet in na wild feestje

  Ze moesten samen met een kop thee maar eens goed praten over hun jarenlange ruzie, luidde het oordeel van de Utrechtse rechtbank afgelopen zomer. Maar tot een theekransje tussen de twee baronessen van het Utrechtse kasteel De Haar kwam het nooit. En dus mag het jongste zusje, ‘partybarones’ Allegra van Zuylen (27), nog steeds het kasteel van haar oudste halfzus Alexandra (65) niet in. Ze sleepte haar donderdag weer voor de rechter.
  Haarzuilens