Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek. © DCI Media

Familie rondzwervende Victor vestigt hoop op lokale politiek: ‘Het lijkt wel of niemand hem wil helpen’

Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek. Ze hopen dat zij iets doen om de Dommelnaar uit de problemen te helpen. Volgens zijn zus Cindy Smulders-Spijkerman wordt de situatie met de dag schrijnender. ,,Ik ben echt bang dat het een keer ontploft.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.