Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek. © DCI Media

Familie rondzwervende Victor vestigt hoop op lokale politiek: ‘Het lijkt wel of niemand hem wil helpen’

Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek. Ze hopen dat zij iets doen om de Dommelnaar uit de problemen te helpen. Volgens zijn zus Cindy Smulders-Spijkerman wordt de situatie met de dag schrijnender. ,,Ik ben echt bang dat het een keer ontploft.”

 1. Rechtszaak tegen beruchte sekteleider begint: Robert B. verdacht van 132 keer seksueel misbruik

  Rechtszaak tegen beruchte sektelei­der begint: Robert B. verdacht van 132 keer seksueel misbruik

  Robert B., de beruchte sekteleider van de omstreden Orde der Transformanten, wordt vervolgd voor 132 keer seksueel misbruik van één en dezelfde persoon: de nu 26-jarige Emma. Dat blijkt uit de aanklacht van het Openbaar Ministerie in het Duitse Kleef waar de zaak komende vrijdag begint. Emma zat met haar moeder al vanaf haar tiende jaar bij de sekte, maar ontvluchtte de Orde die tegenwoordig in het Duitse Goch zit.
 2. Jeroen (47) redt vrouw uit brandend huis: ‘Er was maar één optie: snel naar buiten’
  PREMIUM

  Jeroen (47) redt vrouw uit brandend huis: ‘Er was maar één optie: snel naar buiten’

  Jeroen de Kort is er nog steeds beduusd van. ,,Pff dat was me wat. Ik heb niet nagedacht maar ben meteen tot actie overgegaan.” De 47-jarige inwoner van het Brabantse Hilvarenbeek haalde zondagmiddag een vrouw uit haar brandende woning en redde haar zo van een wisse dood. Als hij even later zijn verhaal doet probeert hij relaxt te doen, maar als hij terugdenkt aan dat moment gaat zijn bloeddruk toch weer iets omhoog.