De Vegan Strike Group voert sinds 2013 met ontblote lichamen actie voor dierenrechten.
Volledig scherm
De Vegan Strike Group voert sinds 2013 met ontblote lichamen actie voor dierenrechten. © Sander Chamid / SCS / ANP (fotobewerking AD)

Dierenactiviste wil aangifte doen van bedreiging tegen zoon Anky van Grunsven

videoEen dierenactiviste die gisteren het EK paardensport in het Rotterdamse Kralingse Bos verstoorde, wil aangifte doen tegen Yannick Janssen van Grunsven. De 14-jarige zoon van dressuuramazone en Olympisch kampioene Anky van Grunsven reageerde via sociale media woedend op de actie van de Vegan Strike Group.  Anky van Grunsven heeft de actie van haar zoon afgekeurd en met hem hierover gesproken. ‘Hij handelde in een opwelling’.

  1. Onderzoek naar nut tweede prik na eerste Janssen-vaccin

    Onderzoek naar nut tweede prik na eerste Jans­sen-vac­cin

    Vier academische ziekenhuizen gaan onderzoeken of het nuttig is om mensen die zijn gevaccineerd met het coronavaccin van Janssen toch een tweede prik te geven. In principe volstaat bij dit vaccin één prik, zeker om ernstige ziekte door het virus te voorkomen. ,,Door de toenemende circulatie van bepaalde varianten van het coronavirus is het mogelijk dat een aanvullende vaccinatie na één shot Janssen noodzakelijk is”, meldt het Erasmus MC.