Volledig scherm
Het pand aan de Van Leeuwenhoekstraat waar de viervoudige moord plaatsvond. © ANP

Derde verdachte van viervoudige moord Enschede is zoon en broer van medeverdachten

De 30-jarige man die gisteren werd aangehouden in het onderzoek naar de viervoudige moord in Enschede, is de zoon en broer van de medeverdachten. Het gaat om Dennis A. uit Nijverdal. Dat bevestigen bronnen aan deze krant.

De man werd gisteren gearresteerd in zijn woonplaats, nadat zijn vader Camil (57) en broer Dejan (32) maandag al arresteerde. Zij hebben vorig jaar oktober voor de rechter in Almelo gestaan op verdenking van handel in hennep wegens inbraken. Vader werd toen vrijgesproken en de zoon werd veroordeeld. Dennis was destijds geen verdachte.

Tassen

Dinsdagavond maakte de politie bekend te zoeken naar de herkomst van twee tassen, die gezien zijn op beelden van een bewakingscamera. Volgens de politie spelen de tassen mogelijk een grote rol in het onderzoek naar de viervoudige moord aan de Van Leeuwenhoekstraat.

Bekijk hieronder beelden van de aanhouding van Camil en Dejan:

  1. LIVE | Driekwart van de verpleegkundigen legt vandaag het werk neer, zorg in Nederland ligt plat

    LIVE | Driekwart van de verpleeg­kun­di­gen legt vandaag het werk neer, zorg in Nederland ligt plat

    Naar schatting driekwart van de zorgmedewerkers legt vandaag in 83 ziekenhuizen, 32 poliklinieken en vier revalidatiecentra het werk neer. Hierdoor ligt de zorg bijna volledig plat. Spoedeisende hulpafdelingen, hartbewaking en verloskundeafdelingen blijven wel gewoon open. Ook de oncologische zorg gaat door. In de diverse ziekenhuizen zijn protestbijeenkomsten en ludieke acties, zoals marsen rond de hospitalen. Verder is een centrale bijeenkomst in Utrecht gepland. Hoe vergaat het de verpleegkundigen vandaag? Je volgt het in dit liveblog.