Volledig scherm
De Ochtend Show to Go van 14 augustus. © Ochtend Show to Go

De Ochtend Show to go: over onrust in de zorg, een ter dood veroordeelde in de VS en RUMAG

Woensdag 14 augustus zijn Anneke Westerlaken, voorzitter CNV Zorg en Welzijn, juriste Merel Pontier en RUMAG-presentator René Watzema te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en Yora Rienstra en is vanaf 7.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Met Anneke Westerlaken praten we over het wetsvoorstel dat onrust teweeg heeft gebracht bij verpleegkundigen in ons land. Het wetsvoorstel zorgt ervoor dat veel verplegers die al járen in de zorg werken, ineens een nieuwe opleiding moeten doen om datzelfde werk uit te mogen blijven voeren.

Deze week verhuist Merel Pontier naar Texas om daar te strijden voor de tot de dood veroordeelde Clinton Young. De strafrechtjurist vertelt over haar band met de gevangene waarmee ze sinds 2014 contact heeft.

De derde gast is de presentator van het brutale platform RUMAG, René Watzema. De RUMAG bijbel ligt binnenkort in de winkel en er staat nog meer te gebeuren bij het bedrijf met één miljoen volgers op Instagram.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook 

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes