Jongens voetbalden, vorige week, op het lege veld van voetbalvereniging Desto in Utrecht. Vanaf volgende week mag dat ook officieel weer.  Maar wel met 1,5 meter afstand als je ouder dan 12 jaar bent.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongens voetbalden, vorige week, op het lege veld van voetbalvereniging Desto in Utrecht. Vanaf volgende week mag dat ook officieel weer. Maar wel met 1,5 meter afstand als je ouder dan 12 jaar bent. © Marnix Schmidt

De jeugd mag weer sporten, maar rugby moet nog met een stok en hoe veilig is een tennisbal?

Jongeren mogen volgende week het sportveld weer op. De clubs zijn de trainingen al aan het voorbereiden. Maar ze hebben ook nog veel vragen: wat als twee mensen dezelfde tennisbal aanraken? En mag een sportschool nu buiten gaan kickboksen?

  1. FNV onder vuur om bestuurder die Fidan Ekiz uitmaakt voor 'excuus-Turk': 'Dit zijn bizarre tweets’

    FNV onder vuur om bestuurder die Fidan Ekiz uitmaakt voor 'ex­cuus-Turk': 'Dit zijn bizarre tweets’

    Een medewerker van FNV heeft met een reeks extreme berichten de vakbond behoorlijk in verlegenheid gebracht. Vakbondsbestuurder Nevin Demirtas opereerde langere tijd met een schuilnaam op Twitter en schold diverse mensen de huid vol, onder wie ook journaliste en programmamaker Fidan Ekiz. Een woordvoerder van FNV distantieert zich van de berichten. ,,Dit heeft helemaal niets met de vakbond te maken of waar we voor staan.”