Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

De binnenspeeltuin: de zevende ring van de hel voor iedereen met goede smaak

Lekker MakkelijkNynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. Nynke had het nooit gedacht, maar ze vindt het prima om met man en kinderen naar zo’n vreselijke binnenspeeltuin te gaan.

Na de geboorte van je kinderen zul je de rest van je leven altijd een beetje teleurgesteld zijn. Niet in hen, althans, dat hoop ik niet, maar in jezelf. Omdat je uiteindelijk alles zal worden wat je nooit wilde worden. Je vtwonen-interieur wordt overgenomen door plastic speelgoed met knipperende lichtjes en hysterische muziekjes. Je dacht dat je je kinderen alles zou kunnen leren eten. In de praktijk googel je de voedingswaarde van een blik knakworsten. En elke keer dat je zo’n knieval voor je kinderen maakt, denk je aan de vrouw die je ooit was, die de opvoeding van haar kinderen heel anders zou aanpakken dan al die andere ouders.

  1. Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Boze Zeeuwen gaan morgen op weg naar Den Haag om hun onvrede te uiten over staatssecretaris Barbara Visser en haar besluit om de verhuizing van de marinierskazerne in Vlissingen af te blazen. Verslaggever Ernst Jan Rozendaal is bij ons te gast om daarover te praten. Ook acteurs René van Kooten en Charly Luske schuiven aan om te vertellen over hun nieuwe voorstelling Jesus Christ Superstar in Concert. De Ochtend Show to go wordt morgen gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.