Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Cosmetisch arts over fillers Sylvie Meis: ‘Bij haar zíe ik niet dat ze ze heeft, zo hoort het’

Vollere lippen, een strakke kaaklijn of een complete facelift. En dat met een paar spuitjes. Klinieken in Nederland zien een toenemende vraag naar fillers, al rust er nog altijd een taboe op het gebruik ervan. Sylvie Meis wil daar van af: zij maakte dinsdagavond op haar Instagram bekend zogenoemde gelfillers te gebruiken

 1. Sylvie Meis bijt van zich af na kritiek op ‘botoxgezicht’
  Play
  video

  Sylvie Meis bijt van zich af na kritiek op ‘botoxge­zicht’

  De in Hamburg wonende en werkende presentatrice en zakenvrouw Sylvie Meis (41) heeft haar schouders opgehaald over de kritiek die ze gisteren kreeg op haar gezicht. Volgens de boulevardkrant Bild zou Sylvie iets te veel botox hebben laten inspuiten waardoor ze een ‘onnatuurlijke en hoekige’ gezichtsuitdrukking zou hebben gekregen. Meis interesseert het allemaal niets. ‘I don't give a fuck', reageert ze op alle commotie.
 2. Ex-profvoetballer van Ajax neergeschoten bij schietpartij in Amsterdam

  Ex-profvoet­bal­ler van Ajax neergescho­ten bij schietpar­tij in Amsterdam

  De 35-jarige ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad is vanmorgen neergeschoten bij een schietpartij bij een bedrijfspand in Amsterdam. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Telegraaf. In het pand was een feest aan de gang. Het slachtoffer, die zijn carrière bij Ajax begon en vanaf komend seizoen bij de Amsterdamse amateurclub ASC De Volewijckers zou gaan spelen, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.