Volledig scherm
© Coca Cola

Coca Cola-kersttruck rijdt door Nederland

De wereldberoemde kersttruck uit de reclame van Coca-Cola rijdt weer door Nederland. De verlichte vrachtwagen, die overigens omstreden is in Groot-Brittannië vanwege de aantrekkingskracht op kinderen, brengt onder meer een bezoek aan Den Haag, Groningen en Maastricht. Bekijk hieronder waar de truck verder langskomt.

 1. Enorme actie tegen drugsbende: 18 arrestaties, tientallen invallen in Nederland en buitenland
  1000 agenten ingezet

  Enorme actie tegen drugsbende: 18 arresta­ties, tientallen invallen in Nederland en buitenland

  In een grote internationale en vier jaar durende actie tegen een criminele drugsbende zijn vandaag achttien mensen tussen de 25 en 68 jaar aangehouden. Elf van hen zijn in Nederland aangehouden, zes in Spanje en één in België. Volgens de politie gaat het om een internationaal crimineel netwerk dat op grote schaal handelde in harddrugs. Bijna duizend politiemensen zijn vandaag in verschillende landen ingezet.
 2. LIVE | Bill Gates: Reisverbod VS heeft uitbraak versneld, Utrechtse stadsparken overvol

  LIVE | Bill Gates: Reisverbod VS heeft uitbraak versneld, Utrechtse stadspar­ken overvol

  Het Amerikaanse reisverbod heeft ervoor gezorgd dat Amerikanen spoorslags terug naar huis kwamen, zegt Microsoftoprichter Bill Gates in een interview. Die 'stormloop’ heeft de uitbraak van het coronavirus alleen maar verergerd, meent hij. Een explosie aan besmettingen was het gevolg volgens de techmiljardair. Het RIVM meldt in ons land 1898 nieuwe besmettingen sinds gisteren. 30 van hen belandden in het ziekenhuis, waarvan 9 op de ic. Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.