Volledig scherm
PREMIUM
Conducteur Jeroen Huisken met naast hem coach Pauline Bron, manager gastvrijheid bij NS © Erik van 't Woud

Coach Pauline is de reden dat we steeds gelukkiger worden van de NS

Voor het vierde jaar op rij oordelen reizigers positiever over hun treinreis, maakt NS vanmorgen bekend. Voorname factor in het succes zijn de 2800 conducteurs, aldus de spoorwegen. Een speciale coach traint hen sinds kort voor een nieuwe rol: service verlenen.

Station Breukelen, woensdagavond rond zessen. Hoofdconducteur Jeroen Huisken (36) staat in de deuropening van de sprinter richtig Utrecht, fluitje in de mond.  Als het fluitsignaal klinkt, doemt een rennende studente uit de duisternis op, een tupperwarebakje in haar hand. Huiskens besluit het meisje binnen te laten. ,,Dank u wel!” zegt ze. ,,Graag gedaan, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om je te laten staan.’’

  1. Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

    Auschwitz-museum woest op Bol.com om verkoop 'hatelijke en gruwelijke' naziboeken

    Het museum Auschwitz Memorial doet een dringende oproep aan Bol.com en Amazon om per direct te stoppen met de verkoop van ‘hatelijke, gruwelijke en antisemitische boeken’. Omstreden boeken van auteurs zoals oorlogsmisdadigers Heinrich Himmler en Julius Streicher worden verkocht in de webshop van de bedrijven. Bol.com heeft begrip voor de oproep en begrijpt het sentiment, maar laat weten de boeken niet uit de verkoop te halen.