Op de Leidsestraatweg in Woerden is op Bevrijdingsdag een woningoverval geweest waarbij de bewoner lichtgewond zou zijn geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Leidsestraatweg in Woerden is op Bevrijdingsdag een woningoverval geweest waarbij de bewoner lichtgewond zou zijn geraakt. © Justin Egberts

Charmante zakenman of gewiekste bedrieger? Hoe wij bij toeval ‘meesteroplichter’ Ad op het spoor kwamen

met videoIs de 68-jarige Ad uit Woerden de grootste bedrieger van ons land of is hij zelf slachtoffer van oplichting? Die vraag doemt onvermijdelijk op na uitgebreid onderzoek van het AD. Aanleiding: een ogenschijnlijk gewone overval op een huis in Woerden. 

  1. Topman Belgisch leger wil militaire dienstplicht om dreiging Poetin, Nederland ziet dat niet zitten
    UPDATE

    Topman Belgisch leger wil militaire dienst­plicht om dreiging Poetin, Nederland ziet dat niet zitten

    Een herinvoering van de militaire dienstplicht, waar de topman van het Belgische leger vandaag voor pleit, staat in ons land niet op de planning. ,,Nederland heeft geen plannen om over te gaan tot een activering van een opkomstplicht, ook niet vanwege de huidige geopolitieke situatie”, laat Renske Piet, woordvoerder van staatssecretaris Van der Maat, in een reactie aan deze site weten. Ook de militaire vakbond VBM denkt dat een opkomstplicht met de huidige (financiële) middelen niet uitvoerbaar is.