CBR en artsen in de clinch over medische keuringen van 75-plussers en zieken

met videoHet CBR eist dat alle 75-plussers en zieken die hun rijbewijs willen verlengen vanaf juli weer in persoon een arts bezoeken. Medische keuringsbedrijven en artsen slaan alarm en vrezen voor oplopende wachttijden.

4 reacties

 • Helena D C M van duuren-lambregts

  1 week geleden
  Mijn man heeft een bekeuring gehad bij een toegewezen arts gehad Prijs €430,00 gelijk betalen . Dan zou de uitslag meteen doorgestuurd worden , niet gebeurd dus . Het is alleen te doen om veel geld uit je zak te kloppen , en idd naar drugs gebruik wordt niet gekeken net als naar alcoholgebruik ook niet .
 • Kees Prins

  1 week geleden
  Ik heb nergens last van. Heb 4 jaar geleden niertransplantatie ondergaan en ben 100% in orde. Ben momenteel in het buitenland en kan pas ná oktober gekeurd worden zodra ik terug ben. In oktober word ik 75 jaar. Kan ik dan toch auto rijden als ik in Nederland terug ben.
 • A. Heeffer

  1 week geleden
  Laat men dan ook direct invoeren dat lieden wiens rijbewijs voor enige tijd is ingenomen op grond van alcohol of drugsgebruik , op onregelmatige tijdstippen worden getest op ge ruik hiervan. Er gebeuren namelijk meer dodelijke ongevallen door drank of drug sgebruik dan op basis van leeftijd.
 • Bert Franken

  1 week geleden
  Zelfs de betaling voor de keuring is ook niet digitaal eerst contant in handje betalen dan pas volgt de keuring door de arts en dat allemaal zonder een betalings bewijs zwart dus bloeddruk meten ook niet gedaan wel de uitslag op formulier 140/80
 1. Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthandel uit Londen
  sieraden gestolen

  Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthan­del uit Londen

  De wereldberoemde kunstbeurs Tefaf in Maastricht is vandaag op klaarlichte dag overvallen. Vier gewapende overvallers drongen het pand binnen en zochten naar waardevolle kunstvoorwerpen en/of juwelen. Twee verdachten, een 22-jarige en een 26-jarige man uit België, zijn op de A2 ter hoogte van Maastricht opgepakt. Er wordt nog gezocht naar twee andere verdachten. De overvallers wisten sieraden buit te maken, maar details over de buit deelt de politie niet.