Volledig scherm
Plaats delict van de viervoudige moord aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede. © Emiel Muijderman

Bredase opgepakt als verdachte in viervoudige moordzaak Enschede

Een 38-jarige vrouw uit Breda is maandagochtend aangehouden voor betrokkenheid bij de viervoudige moord in Enschede. Het vermoeden bestaat dat de verdachte een rol heeft gespeeld bij de aanschaf van de gebruikte vuurwapens. 

Vorige week werden vader Arie (71) en zoon Dennis van D. (32) uit Sint Willebrord al aangehouden in dezelfde zaak. Deze twee personen zouden de vuurwapens aan de verdachten van de viervoudige moord geleverd hebben. De politie verrichtte eind november de eerste arrestaties. Dat ging om Hengeloërs Camil A. (57) en zijn zoon Dejan (32). Een dag later werd ook zoon Denis (30) opgepakt. Zij zitten nog altijd vast.

Moordpartij

Begin november werden aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede vier mannen tegelijk doodgeschoten, op klaarlichte dag. Het is de grootste moordpartij in de Twentse geschiedenis. Het rechercheteam is nog altijd op zoek naar informatie van getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord wat kan helpen in het onderzoek. Zo is de politie nog altijd op zoek naar twee gebruikte tassen.

Hoe zat het ook alweer? Bekijk hier onze video