Een rijexamenkandidaat maakt het theorie-examen nieuwe stijl in het CBR examencentrum van Eindhoven.
Volledig scherm
Een rijexamenkandidaat maakt het theorie-examen nieuwe stijl in het CBR examencentrum van Eindhoven. © ANP

Branche kritisch over eendaagse cursus theorie-examen

Steeds meer jongeren volgen een spoedcursus om hun theorie-examen te halen, maar de branchevereniging en rijscholen zijn kritisch. ‘Ze weten niet meer wat ze hebben geleerd.’

 1. LIVE | ‘RIVM en overheid hebben gezondheid zorgprofessionals in gevaar gebracht’

  LIVE | ‘RIVM en overheid hebben gezondheid zorgprofes­si­o­nals in gevaar gebracht’

  De beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en verzorgenden NU’91 overweegt juridische stappen nu het RIVM heeft erkend dat schaarste mede een rol heeft gespeeld bij de richtlijn voor het dragen van mondkapjes in de ouderenzorg. Premier Rutte en minister De Jonge spraken gisteren op hun persconferentie van een ‘comeback van het coronavirus’. ,,Alleen samen kunnen we deze tweede golf breken.’’ Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. De ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.
 2. Enorme actie tegen drugsbende: 18 arrestaties, tientallen invallen in Nederland en buitenland
  1000 agenten ingezet

  Enorme actie tegen drugsbende: 18 arresta­ties, tientallen invallen in Nederland en buitenland

  In een grote internationale en vier jaar durende actie tegen een criminele drugsbende zijn vandaag achttien mensen tussen de 25 en 68 jaar aangehouden. Elf van hen zijn in Nederland aangehouden, zes in Spanje en één in België. Volgens de politie gaat het om een internationaal crimineel netwerk dat op grote schaal handelde in harddrugs. Bijna duizend politiemensen zijn vandaag in verschillende landen ingezet.