Bram Moszkowicz in betere tijden.
Volledig scherm
Bram Moszkowicz in betere tijden. © ANP

Bram Moszkowicz moet neef 10.000 euro betalen voor beledigingen

Voormalig advocaat Bram Moszkowicz moet zijn neef Yehudi Moszkowicz een schadevergoeding van 10.000 euro betalen vanwege beledigende opmerkingen die hij maakte over zijn werk. Dat heeft de rechtbank Midden-Nederland vrijdag bepaald.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Bram Moszkowicz niet terug als advocaat: ‘Dat wil ik mijn ouders, kinderen en vriendin niet meer aandoen’
  Play
  video

  Bram Moszkowicz niet terug als advocaat: ‘Dat wil ik mijn ouders, kinderen en vriendin niet meer aandoen’

  Bram Moszkowicz mag zijn oude beroep als advocaat niet oppakken. Dat heeft het Hof van Discipline vanochtend besloten. Ruim vier maanden geleden werd bekend dat de in 2012 uit het ambt gezette ex-strafpleiter een verzoek had ingediend om terug te keren als advocaat. Moszkowicz laat via zijn advocaat weten dat hij het niet nog een keer gaat proberen. ,,Ik trek mijn toga niet meer aan.”