Bianca Pierik is rond middrnacht aangereden door een Volkswagen Lupo en raakte gewond: een hoofdwond en hersenschudding. De bestuurder reed door.
Volledig scherm
Bianca Pierik is rond middrnacht aangereden door een Volkswagen Lupo en raakte gewond: een hoofdwond en hersenschudding. De bestuurder reed door. © Robin Hilberink

Bianca uit Hengelo door een VW Lupo geschept; bestuurder rijdt door

Bianca Pierik (24) is afgelopen nacht door een automobilist geschept. De bestuurder reed door en liet haar op de fietsnelweg  F35 gewond op straat achter tussen Enschede en Hengelo. Voor dat het zwart voor haar ogen werd, zag ze nog net het autotype: een grijze VW Lupo. „Die moet schade hebben; het ging zo hard.” 

  1. Stijn (18) schrijft Jan Hoek: ‘Er is weinig rekening gehouden met onze generatie’
    PREMIUM
    Lezersbrieven

    Stijn (18) schrijft Jan Hoek: ‘Er is weinig rekening gehouden met onze generatie’

    Jan Hoek heeft heel wat losgemaakt met zijn ingezonden brief waarin hij jong Nederland oproept ‘een klein jaar’ wat minder te feesten om zo het coronavirus minder kans te geven. Aan de oproep van deze krant om Jan Hoek een antwoord te schrijven, is gretig gehoor gegeven. Natuurlijk krijgt zijn pleidooi instemmende reacties, maar soms klinkt daarin ook kritiek door op zijn verzoek.