Victor Spijkerman, hier op een archieffoto uit juli van dit jaar, toen hij met zijn honden in een tent in het buitengebied va Valkenswaard bivakkeerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Spijkerman, hier op een archieffoto uit juli van dit jaar, toen hij met zijn honden in een tent in het buitengebied va Valkenswaard bivakkeerde. © archieffoto DCI Media

Barre winter dreigt voor rondzwervende Victor en zijn 9 honden: ‘Overal weggejaagd, ik ben op’

Het dreigt een barre herfst en winter te worden voor Victor Spijkerman, de man die nu al maandenlang met zijn negen honden door Brabant zwerft. In afwachting van een vast onderkomen wilde hij de komende maanden overwinteren op een camping in het Brabantse Bergeijk, maar de gemeente verleent daar geen toestemming voor.

1 reactie

 • Addy Van den Bogart

  4 weken geleden
  Kan me voorstellen dat iemand zielsveel van zijn hond houdt! Maar er 9 perse op na willen cq. blijven nahouden, waardoor er nergens woonruimte voor allen beschikbaar komt: tja….. dat is een eigen keuze. En de consequenties daarvan een logisch gevolg. Dan niet zeuren dus!
 1. LIVE | Politiebond New York naar rechter om vaccinatieplicht, Letland als eerste in EU weer in lockdown
  coronavirus

  LIVE | Politie­bond New York naar rechter om vaccinatie­plicht, Letland als eerste in EU weer in lockdown

  De vaccinatieplicht van gemeentelijk personeel in New York kan niet overal op bijval rekenen. De grootste politiebond van de stad stapt naar de rechter. Alle gemeentewerkers moeten voor 29 oktober aantonen gevaccineerd te zijn. Oostenrijk wordt met vrijwel net zo veel besmettingen geconfronteerd als een half jaar geleden en verplicht werknemers tot het tonen van een vaccinatiebewijs. Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog.