Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Baas Rockacademie praat over oud-pupil Duncan Laurence in Ochtend Show to go

Op donderdag 16 mei zijn Erwin Vermeulen (activist bij Animal Rights), Caroline van der Plas (redacteur van vakblad Pigbusiness) en Hans van den Hurk van de Rockacademie te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Erwin Vermeulen en Caroline van der Plas praten over de acties van dierenactivisten bij veehouders. Verslaggever Paul Hartman doet verslag van een wake voor kippen door Save Movement Nederland.

Hans van den Hurk, studieleider van de Rockacademie in Tilburg, is te gast om te praten over de deelname van Duncan Laurence aan het Eurovisie Songfestival. Minder dan een jaar geleden studeerde Duncan af aan de Rockacademie.

De Ochtend Show to go is elke werkdag vanaf 07.30 uur te zien in onze app en op onze website.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Niet met klamme handen bij de telefoon, wel bloemen van de minister op ‘nationale slaagdag’

    Niet met klamme handen bij de telefoon, wel bloemen van de minister op ‘nationale slaagdag’

    Het had de dag moeten zijn dat eindexamenleerlingen in het hele land met klamme handen bij de telefoon zaten. Maar zonder een centraal eindexamen stond bij heel veel leerlingen het slagen of zakken allang vast. Toch proberen ze er op het Udens College het beste van te maken, met een cocktail, een band, galakleding én onder toeziend oog van minister Arie Slob. ,,Misschien heeft dit diploma juist wel iets extra's.”