Artsen slaan alarm: twee prikken en toch durven ouderen niet terug naar oude leven

video'sKlinisch geriaters zien meer ouderen in de knel komen door eenzaamheid of lichamelijke problemen. Niet alle senioren durven hun dagelijkse activiteiten op te pakken, ook al zijn ze volledig gevaccineerd. ,,Isolatie wordt nu een groter gevaar dan het coronavirus.”

1 reactie

  • Huub Jonckheere

    2 maanden geleden
    Ik begrijp het niet want hier in West-Brabant kan er weer in de gemeenschappelijke ruimten van de verzorgingshuizen worden koffie e.d. gedronken en gegeten worden. Ook zijn door de kbo-verenigingen weer diverse activiteiten opgestart, dus…….ik zou de managers en bestuurders willen oproepen om het een en ander op te starten.
  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.